Στέφανος Ανδρέου
Chef
Ο Στέφανος Ανδρέου γεννήθηκε το 1985 στον Πειραιά. Σπούδασε τουριστικά επαγγέλματα στη Ρόδο και τη μαγειρική τέχνη στην κρατική σχολή της Αθήνας το 2005. Έχει εργαστεί σε γνωστά εστιατόρια και σε ξενοδοχειακές μονάδες της Αθήνας και της Ρόδου δίπλα σε Έλληνες και Γάλλους chef.
Δουλεύοντας δίπλα στα καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, απέκτησε επιρροές τόσο από την γαλλική όσο κυρίως από την ελληνική κουζίνα. Πλέον ειδικεύεται στο να επεξεργάζεται τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα δημιουργώντας πρωτότυπες συνταγές αλλά και να «απογειώνει» τις ελληνικές κλασικές. Διακρίνεται για το πάθος του για την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και στο πώς μπορεί να την εμπλουτίσει με νέα ελληνικά υλικά φτιάχνοντας νόστιμες και υγιεινές προτάσεις.
Τα τελευταία 2 χρόνια είναι ο ειδικός συνεργάτης μας στον τομέα της μαγειρικής δοκιμάζοντας τα προϊόντα μας σε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές.