Υλικά για περίπου 20 ψωμάκια:
3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1/2 κ.γ. baking powder
1 κούπα ελαιόλαδο CALLISTA ή ηλιέλαιο
1 κούπα χυμό από πορτοκάλι
Λίγο αλάτι & λίγο ζάχαρη
Για τη γέμιση:
Ελιές Καλαμών CALLISTA
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 κ.γ. ρίγανη ξερή
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης και πλάθουμε μέχρι να έχουμε ένα ζυμαράκι μαλακό. Πλάθουμε μια μπαλίτσα, προσθέτοντας μία κ.γ. από τη γέμιση με τις ελιές. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο, στον αέρα, για περίπου 15-20′ μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.